ÎNTÂLNIRI CU ANGAJATORII

21 iunie 2022

Sub egida celor #30 de ani de învățământ superior la Târgoviște, #Facultatea de #StiinteEconomice din cadrul Universității #Valahia a organizat astăzi o masă rotundă la care au participat reprezentanții autorităților publice județene, dar și ai mediului de afaceri.
Discuțiile s-au pliat pe contextul actual post-pandemic, al unei crize economice în plină desfășurare, amplificată de conflictul armat din Ucraina.
Competențele absolvenților de #StiinteEconomice și inserția acestora pe piața muncii reprezintă principalele preocupări atât ale noastre, ca și formatori, cât și ale mediului de afaceri, din postura beneficiarilor.
Ne-am propus ca, pe termen mediu și lung, să amplificăm colaborarea cu agenții economici prin prezentarea în fața studenților a unor modele de succes în business.

14 iulie 2021

Facultatea de Științe Economice a organizat astăzi o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri privind competențele absolvenților.
Dialogul a fost extrem de constructiv, rezultând necesitatea desfășurării, periodic, a unor astfel de întâlniri, precum și participarea studenților la prelegeri susținute de antreprenori de succes din județul Dâmbovița și nu numai.